Content marketing

Contentmarketing draait om content. Sterke content bepaalt het succes van je marketingactiviteiten en de online zichtbaarheid van je organisatie. Met goede content vertel je jouw impactverhaal, spreek je je doelgroep aan én breng je die in beweging. Wij helpen jou daarbij. Van strategie tot uitvoering. Met contentmarketing én PR. Benieuwd hoe contentmarketing je helpt om je doelen te bereiken? En hoe wij je daarbij ondersteunen? Lees dan snel verder!

Wat is content marketing?

Binnen contentmarketing staat jouw vooruitstrevende verhaal centraal. En gieten we jouw boodschap in de vorm die het beste past. Zo bereiken we meer mensen, zonder dat we expliciet reclame maken. ‘Show, don’t tell’, noemen we dat ook wel. Je bekendheid groeit en je impact groeit mee.

Indirect maak je natuurlijk wél reclame voor jezelf. Door jezelf als expert, als thought leader, neer te zetten. Met prikkelende opinies, beklijvende visiestukken en andere content die je doelgroep aanspreekt. Geschreven, gefilmd, gesproken; je verhaal bepaalt de vorm binnen contentmarketing. Niet andersom!

Copywriter - vacature

Onze visie op content marketing

Wil je met contentmarketing aan de slag, maar heb je geen idee waar je precies moet beginnen? We helpen je graag verder!

Juist in de combinatie van contentstrategie, contentcreatie en contentdistributie zit de kracht van onze contentmarketing. Met een contentmarketingstrategie leg je allereerst een stevige basis onder het verhaal dat je wilt gaan vertellen.

Met behulp van contentcreatie geven we je verhaal vervolgens concreet vorm. En met de juiste distributie – via PR en social media – krijgt je verhaal de aandacht die het verdient.

Contentmarketing Mediatic Contentmarketing Mediatic

“Mediatic heeft er op creatieve manieren voor gezorgd dat we al veel Almeerders hebben bereikt met onze campagne tegen straatintimidatie”

– Madeleine van Breugel, senior adviseur Veiligheid gemeente Almere –

Jouw verhaal staat centraal!

In onze visie op content marketing staat jullie verhaal centraal. Op geheel eigen wijze maken jullie de wereld iedere dag weer een beetje beter. Jullie willen waarde toevoegen in plaats van nemen. En de wereld móét weten dat jullie er zijn en ertoe doen.

We gaan daarom graag met je verhaal aan de slag! Samen gaan we voor maximale impact. Als jouw partner in content marketing en PR zorgen we ervoor dat het verhaal van je organisatie de vorm en de aandacht krijgt die het verdient!

Katrien Baarendse

Aan de slag met content marketing?

Dan horen we graag van je! Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Katrien Baarendse, via +31 (0)6 – 19 84 63 75 of katrien@mediatic.eu.