Public Relations

Met public relations zorgen we als PR-bureau ervoor dat jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid groeien. Zodat jij je vooruitstrevende verhaal kunt vertellen. En de wereld zo, op jouw manier, steeds een beetje beter maakt. Op verschillende manieren brengen we jouw verhaal in de media, vergroten we je autoriteit én brengen we de (media)waarde van je organisatie in kaart. We vertellen je hier graag meer over!

Het belang van PR voor jouw merk

Met behulp van public relations verschijnt het verhaal van jouw organisatie op een positieve manier steeds vaker in de media, wat de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf bevordert en je autoriteitspositie versterkt. Dit ondersteunt de groei van jouw organisatie en stelt je in staat om je positieve impact verder te vergroten.

PR is van essentieel belang omdat het wederzijds begrip met je publiek creëert, waarbij je hen op een natuurlijke, niet-commerciële manier bereikt via gratis publiciteit in onafhankelijke media. Als toegewijd PR-bureau dragen wij graag ons steentje bij aan het genereren van deze publiciteit, zodat jij je doelgroepen effectief kan bereiken.

Onze visie op Public Relations

Wil je jouw verhaal graag vaker terugzien in de media, maar ontbreekt het je aan de benodigde expertise? Dan helpen wij je als public relations bureau graag verder, van strategie tot uitvoering. Op een manier die aansluit bij je merk én jullie behoeften.

Public Relations is namelijk niet één kant-en-klaar product. PR bestaat uit verschillende diensten, die allemaal zorgen voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Met het ene bedrijf zetten we bijvoorbeeld in op opinieonderzoeken. En voor andere organisaties werken we eerst aan een bedrijfs- of productlancering. Op basis van enkele sessies leggen we in een PR-strategie jouw beste Plan van Aanpak vast. 

krant lezen voor mediacursus
PR Mediatic PR Mediatic

“Mediatic is een resultaatgericht bureau dat met ons meedenkt en meewerkt”

– Hergen Dutrieux, medeoprichter Viisi Hypotheken –

Jouw verhaal de aandacht en de vorm die het verdient!

Mediatic is meer dan alleen een Public Relations agency, wij zijn namelijk een contentmarketing én PR agency. We zorgen er dus niet alleen voor dat je naamsbekendheid en zichtbaarheid groeien. We zijn met contentmarketing ook in staat om jouw verhaal in de beste vorm te gieten. Zo krijgt je vooruitstrevende verhaal niet alleen de aandacht die het verdient; we zorgen ook dat het beklijft. 

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. En kijken graag hoe we je kunnen helpen om jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Zodat jij je positieve impact kunt vergroten!

Public Relations Mediatic
Thomas Bekker

Mediatic als jouw PR-bureau?

Samenwerken met hét bureau voor Public Relations en contentmarketing? Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Thomas Bekker, via +31 (0)6 – 19 32 85 84, of thomas@mediatic.eu

Laat je inspireren!