Over ons

Hallo en welkom! Wij zijn Mediatic, hét contentmarketing- en PR-bureau voor vooruitstrevende organisaties. Wij geven je verhaal de vorm die het nodig heeft en de aandacht die het verdient. Samen met onze klanten gaan we voor maximale impact en maken we – ieder op onze eigen manier – de wereld steeds een beetje beter. Onze missie? Drie woorden: ‘Aandacht voor vernieuwing’. 

Contentmarketing én PR

Yes, je leest het goed. Wij zijn een PR marketing agency, gespecialiseerd in sterke content en Public Relations. Opgericht in 2010, geloven wij juist in de kracht van die combinatie. Immers: een verhaal verspreiden dat niet beklijft heeft geen impact. Maar je vooruitstrevende verhaal niet onder de aandacht brengen is óók zonde.

Daarom helpen we jou, in alle fasen en op alle gebieden. Van strategie en creatie tot distributie. Op zowel het vlak van PR als contentmarketing. Samen brengen we echte verandering tot stand. 

Vacatures - over ons

Bij Mediatic zijn we...

01
Open

We stellen ons altijd open op, richting onze collega’s en onze opdrachtgevers. Geen kleine lettertjes en halve waarheden. What you see is what you get. Kan ook niet anders. Maximale impact vraagt om maximale transparantie. 

02
Oprecht

Wij zijn niet van het ‘u vraagt, wij draaien’. We willen vanuit onze expertise meerwaarde bieden. Als een ander idee ons beter lijkt, dan zeggen we dat ook. Dát is in onze ogen oprecht samenwerken.

03
Ondernemend

Onze mensen zijn ondernemend. Proactief, richting klanten en binnen hun ontwikkeling. Wij zijn niet van ‘9-tot-5’; de regie ligt bij onze professionals. Daarom zetten zij die extra stap. En durven ze nieuwe dingen te proberen.

Mediatic is een Great Place To Work!

En daar zijn we trots op. Wij zetten onze mensen op de eerste plek. Kom je bij ons werken? Dan krijg je een onbeperkt aantal verlofdagen, jaarlijks een ruim ontwikkelingsbudget, een laptop en telefoon van de zaak, een team vol ambitieuze collega’s én de vrijheid om je werkdag en carrière naar eigen wens in te vullen. 

Klinkt je dit als muziek in de oren?

Bekijk onze vacatures

copywriter bij het leukste marketing pr bureau van Amsterdam: Mediatic

Onze historie

Vacatures - blogs Vacatures - blogs

“We creëren zichtbaarheid voor de organisaties van morgen, zodat zij de wereld blijvend kunnen veranderen”

– Dennis Mensink, oprichter Mediatic –

Onze voorliefde voor impactpartijen verklaard

Organisaties die waarde aan de wereld toevoegen, in plaats van nemen; dáár krijgen we bij Mediatic energie van. Die les leerden we tijdens het maken van ons boek LiEF. Dus besloten we om ons op deze voorvechters te gaan richten. Vooruitstrevende organisaties, in de brede zin van het woord. Van groene doeners tot bedrijven met een people first-mindset; we hebben ze allemaal lief. En staan klaar, om hun verhaal te vertellen en te verspreiden. Zodat zij de wereld blijvend kunnen veranderen.

Bekijk onze cases

Group 361

En nu is het jouw beurt!

Je weet nu het nodige van ons; nu willen we jou beter leren kennen! Wil je voor het leukste contentmarketing- en PR-bureau van Amsterdam werken? Wil je met ons samenwerken? We horen graag van je! Laat je gegevens hier achter, dan komen we z.s.m. bij je terug!