Thought Leadership

Wil jij op de bellijstjes van journalisten terechtkomen? Dat de media jou benaderen, in plaats van andersom? Of wil je dat opdrachtgevers, relaties en potentiële werknemers jou als een expert zien binnen de branche of je vakgebied? Wij helpen jou met behulp van Thought Leadership om een thought leader te worden in jouw vakgebied!

Thought Leadership: word een autoriteit!

Jouw organisatie is misschien wel zichtbaar in de media en qua naamsbekendheid heb je wellicht ook niets te klagen. Maar daarmee ben je nog steeds geen autoriteit binnen je branche of vakgebied.

En dat is nou precies waar we voor gaan zorgen. Dat jij, met behulp van een secuur uitgekiend plan, een autoriteit wordt. En zo ook door je (potentiële) klanten, vakgenoten én de media wordt gezien.

SEO-positie SEO-positie

“Dankzij de creatieve en pragmatische aanpak van Mediatic verschijnt ons bedrijf op veel verschillende manieren positief in de media”

– Caroline Asselbergs, CEO MisterGreen –

Een ijzersterke strategie

Een autoriteit word je niet zomaar. Thought Leadership is een einddoel, waar we samen naartoe werken en gezamenlijk in stand houden.

De eerste stap is het opstellen van een gedegen PR-strategie. In die fase definiëren we de expertisegebieden, kernboodschappen, doelgroepen en mediakansen die er liggen. Dit vertalen we door in een op maat gemaakt PR-plan, waarin we op operationeel en tactisch niveau adviseren over hoe- en op welk gebied we thought leadership gaan claimen. Dit werken we uit in praktische invalshoeken, interessante haakjes, ideeën voor onderzoek of stevige visie- en opiniestukken.

Vanuit daar bouwen we vervolgens stap voor stap je autoriteitspositie op.

Thomas Bekker

Wil jij een Thought Leader worden?

Dan gaan we graag voor je aan de slag! Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Thomas Bekker, via +31 (0)6 193 285 84, of thomas@mediatic.eu

Laat je inspireren!