Corporate PR

Jij weet dat je goed bezig bent met je bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat anderen dat óók weten? Met Corporate PR houd je (toekomstige) partners, medewerkers en vele anderen op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw onderneming. Niet via jouw eigen kanalen, maar door in de onafhankelijke media te verschijnen met bijvoorbeeld nieuws, opinie en/of een stukje visie.

Waarom corporate PR?

Wat maakt jouw organisatie uniek? Veel bedrijven zijn zo gewend aan wat ze doen, dat ze niet meer zien wat daar nou zo bijzonder aan is.

Met behulp van corporate PR ontdek je dat je vaak meer te vertellen hebt dan je waarschijnlijk op voorhand dacht. Wij helpen je dit nieuws te herkennen én zorgen er tegelijkertijd voor dat jouw verhaal bij de juiste media terechtkomt. Zo vergroot je jouw naamsbekendheid en versterken we jouw autoriteitspositie. Hiermee leggen we een basis van groei, zodat jij de wereld steeds een beetje beter kan maken.

achter laptop voorbereiden op mediatraining
SEO-positie SEO-positie

“Dankzij de creatieve en pragmatische aanpak van Mediatic verschijnt ons bedrijf op veel verschillende manieren positief in de media”

– Caroline Asselbergs, CEO MisterGreen –

Zo werkt corporate PR

Als onderdeel van de PR-strategie inventariseren we wat er speelt (of gaat spelen) en alle aanwezige kennis binnen jouw organisatie. Dit werken we in het tactisch en operationeel PR-plan uit in concrete haakjes en invalshoeken waarmee we de media kunnen benaderen.

Na de strategische fase bespreken we tijdens tweewekelijkse contactmomenten wat er op dat moment gebeurt binnen jouw organisatie: zijn er nieuwe medewerkers begonnen, een nieuwe klant aangehaakt of staan er wellicht overnames/investeringen op de rol? Op die manier verschijn je geregeld in het nieuws en laat je als organisatie zien lekker bezig te zijn.

krant lezen voor mediacursus

Jouw agency voor corporate PR én contentmarketing

Wij zijn meer dan alleen een bureau dat zich bezighoudt met corporate PR; we zijn experts in het maken van goede verhalen en het verspreiden ervan. We geloven in de combinatie van contentmarketing en public relations. Want als een verhaal niet goed verteld wordt, heeft het geen effect. En als niemand jouw interessante verhaal hoort, is dat zonde. Wij helpen jouw verhaal te vertellen op een manier die werkt en zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient. Samen met onze klanten gaan we voor maximale impact en maken we – ieder op onze eigen manier – de wereld steeds een beetje beter.

PR Mediatic
Thomas Bekker

Samen met ons jouw nieuwswaarde bepalen?

Laten we aan de slag gaan! Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Thomas Bekker, via +31 (0)6 193 285 84, of thomas@mediatic.eu.

Laat je inspireren!