Bedrijfs- en productlanceringen

Met behulp van bedrijfs- en productlanceringen leert de wereld jouw nieuwe innovatieve product of vooruitstrevende organisatie écht kennen. Belangrijk, want pas dan kun je écht het verschil gaan maken. Maar goed, hoe creëer je maximale aandacht voor jouw bedrijfs- of productlancering? We vertellen je graag meer over wat het precies inhoudt en wat dit jouw organisatie oplevert!

Wij brengen bedrijfs- en productlanceringen naar de media

Bedrijfs- en productlanceringen vormen het startpunt voor groei. Pas als anderen over jouw vernieuwende product of vooruitstrevende organisatie horen, kun jij groeien en positieve impact maken. Wij helpen jou hierbij. Wij zorgen ervoor dat jouw lancering op het juiste moment bij de juiste media terechtkomt. Van vol bravoure de markt opschudden tot een bescheiden statement maken.

 

Mediatic_Luc

Zo pakken we bedrijfs- en productlanceringen aan

Bedrijfs- en productlanceringen zijn geen one-size-fits-all. Zeker niet voor impactpartijen en andere vooruitstrevende organisaties. Jullie doen alles immers nét even anders. De beste werkwijze is van veel factoren afhankelijk. Om je een indruk te geven:

  • Van de branche;
  • Van jouw maatschappelijke missie;
  • Van de nieuwsdrempel;
  • Van de doelgroep die je wil bereiken.

Daarom starten we met een strategische sessie. Zo krijgen wij een helder beeld van jouw onderneming, product of dienst. Vervolgens definiëren we de belangrijkste kernboodschappen en doelgroepen. Dit alles zetten we om in een communicatie- en distributiestrategie.

Content marketing
SEO-positie SEO-positie

“Dankzij de creatieve en pragmatische aanpak van Mediatic verschijnt ons bedrijf op veel verschillende manieren positief in de media”

– Caroline Asselbergs, CEO MisterGreen –

Van een communicatie- en distributiestrategie naar lanceringen

Een communicatie- en distributiestrategie is een passend plan. Over wát we gaan communiceren en hóé we dit distribueren. Op maat gemaakt; zoals jouw bedrijf en aanbod is er namelijk geen ander. Bij deze communicatie- en distributiestrategie hoort een pakkend persbericht, speciaal geschreven voor de journalisten en redacteuren in ons netwerk.

Een bedrijfs- of productlancering resulteert niet alleen in mooie publicaties. Hoogstwaarschijnlijk volgen er ook interviewverzoeken. Perfect! Wij bereiden deze interviews samen met je voor. Dit kan zowel in de vorm van een praktische Q&A of een uitgebreide mediatraining. Alles zodat jij goed beslagen ten ijs komt. Na afloop monitoren we de publicaties over jouw bedrijfs- of productlancering en maken we een plan voor de follow-up van jouw communicatie ná de lancering.

Het houdt niet op na je lancering!

Nu heb je ervaren wat de juiste media-aandacht op het juiste moment voor jouw vooruitstrevende organisatie kan betekenen. Maar ook na de lancering zetten we PR strategisch in. Want alleen door steeds weer opnieuw onder de aandacht te komen, bouw je stap voor stap aan je autoriteitspositie.

Mogelijke vervolgstappen zijn bijvoorbeeld mediagenieke opinieonderzoeken of Corporate PR. Maar we geloven ook in de combinatie met inhoudelijk sterke contentmarketing. Zo gieten we je verhaal in de vorm die het beste past én krijgt het de aandacht die het verdient.

Mediatic_Buck
Thomas Bekker

Kunnen we jou helpen met je bedrijfs- of productlancering?

We staan voor je klaar! Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Thomas Bekker, via +31 (0)6 193 285 84, of thomas@mediatic.eu

Laat je inspireren!