Contentmarketingstrategie

Vraag je je af hoe je de juiste boodschap via de juiste kanalen bij de juiste doelgroep krijgt? Dáár geven we antwoord op bij het ontwikkelen van je contentmarketingstrategie. Nog voordat we met contentcreatie aan de slag gaan. Op deze manier zorgen we ervoor dat je verhaal de impact maakt en de aandacht krijgt die het verdient! Succesvolle contentmarketing begint dus met een contentmarketingstrategie!

Hét startpunt voor strategische contentmarketing

Wil je groeien, zodat je met je product of dienst je positieve impact vergroot? Heb je een verhaal te vertellen dat iedereen moet horen? Wij gaan je daarbij helpen. We bieden ondersteuning op maat . Of het nu gaat om contentcreatie of op het gebied van Public Relations.

Allereerst kijken we naar je contentmarketingstrategie. Want wat ons betreft komt strategie vóór creatie. We formuleren de pijlers onder je merk en je verhaal. En creëren zo de basis voor je contentmarketing.

We pakken je contentmarketingstrategie aan

Je contentmarketingstrategie vertelt ons (en jou) meer over je merk. Wie jullie zijn, wat jullie doen en – vooral – voor wie jullie er zijn. Wat jullie gewenste tone-of-voice is, welke marketingdoelen jullie nastreven en welke kanalen en content daarop aansluiten. Dit voor jezelf scherp krijgen is niet eenvoudig. Het kost tijd, vraagt om een objectieve blik en vergt expertise. 

Daarom nemen we in een aantal sessies je organisatie, het verhaal dat jullie willen vertellen en jullie (contentmarketing)ambities onder de loep. Op basis van de contentmarketingstrategie die hieruit voortvloeit, gaan we vervolgens over tot contentcreatie én -distributie.

Copywriter - vacature
SEO-positie SEO-positie

“Mediatic heeft er op creatieve manieren voor gezorgd dat we al veel Almeerders hebben bereikt met onze campagne tegen straatintimidatie”

– Madeleine van Breugel, senior adviseur Veiligheid gemeente Almere –

Voor impactpartijen zijn wij dé partner in contentmarketing

Wij zorgen ervoor dat jij jouw positieve impact vergroot. Door jouw vooruitstrevende verhaal centraal te zetten, vorm te geven en te verspreiden. En net zoals jij, gaan we graag weldoordacht te werk. Daarom vormt een contentmarketingstrategie de ideale basis voor onze samenwerking. Een startpunt, van waaruit we weloverwogen met contentcreatie en -distributie aan de slag kunnen. Belangrijk, zeker met alle contentvormen en kanalen die tegenwoordig beschikbaar zijn. 

Als contentmarketingbureau gaan we graag voor en met je merk aan de slag! Ook wanneer je al over een contentmarketingstrategie beschikt.

Katrien Baarendse

Wil je strategisch aan de slag met contentmarketing?

We gaan graag met je contentmarketingstrategie aan de slag! Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Katrien Baarendse, via +31 (0)6 – 19 84 63 75 of katrien@mediatic.eu.

Laat je inspireren!