Mediatic rondt opdracht af voor DSGC over duurzame focus corona herstelmaatregelen

Gelukkig werken wij voor veel toffe organisaties aan prachtige opdrachten, maar sommige projecten springen er écht uit. Dat geldt zeker voor dit pareltje. De afgelopen tijd ondersteunden wij de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC) met het statement om bij de regering te pleiten voor de focus op duurzaamheid bij de corona herstelmaatregelen.

Auteur: 25 juni, 2020
Impact Nieuws

Sterker én duurzamer uit coronacrisis

Herstel de focus op de lange termijn. Zo komt Nederland sterker én duurzamer uit de coronacrisis, luidt het betoog van de DSGC. In grote lijnen vragen de aangesloten partijen aan de regering om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties als uitgangspunt te nemen voor de corona herstelmaatregelen. Als Nederland dat doet, kan dit helpen sterker uit de coronacrisis te komen.

Dutch Sustainable Growth Coalition

Het statement is afkomstig van de DSGC, een consortium van acht internationaal opererende bedrijven uit Nederland. Dit zijn Heineken, KLM, Unilever Benelux, Philips, Shell Nederland, FrieslandCampina, AkzoNobel en Koninklijke DSM. Naast deze acht firma’s van de DSGC hebben nog 250 andere bedrijven hun steun uitgesproken voor ‘Green Recovery’ en het statement ondertekend.

Onze bijdrage

Mediatic heeft de DSGC bij meerdere onderdelen van het project ‘statement Dutch businesses endorse sustainability in COVID-19 recovery’ ondersteuning geboden. Een mooie bekroning op een prachtig samenwerkingsverband, waar we uiteraard trots op zijn!

Dennis Mensink

Gaan we binnenkort voor jou aan de slag?

We horen graag waar we je bij kunnen helpen! Laat je gegevens hier achter, of neem contact op met Dennis Mensink via +31 (0)6 – 45 61 42 26, of dennis@mediatic.eu.

Onze cases