Mediatic verwelkomt zes purpose-gedreven bedrijven als klant

Mediatic heeft haar klantenbestand uitgebreid met liefst zes purpose-gedreven bedrijven. Zo kozen recent Zelfstroom, Windunie, Yarrah, MisterGreen, ScaleUp Impact en Dazure voor het Amsterdamse contentmarketing- en PR-bureau. De aanwas van nieuwe opdrachtgevers past in de aangescherpte strategie van Mediatic, waarbij het bureau zich vooral richt op vooruitstrevende en purpose-gedreven organisaties.

Auteur: 23 juni, 2021
Impact Nieuws

Zelfstroom (zonne-energie), Windunie (duurzame energie) en MisterGreen (leasemaatschappij voor elektrische auto’s) richten zich alle drie op de energietransitie. Yarrah is een biologische diervoederproducent, ScaleUp Impact helpt duurzame bedrijven groeien en Dazure zet zich in voor een eerlijke financiële wereld.

Onder de nieuwe opdrachtgevers bevinden zich verschillende organisaties die het duurzaamheidscertificaat B Corp (Benefit Corporation) bezitten.

Veel energie van purpose-gedreven klanten

“Ik ben er ontzettend trots op dat zoveel purpose-gedreven organisaties voor ons hebben gekozen”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Het is onze missie om aandacht te creëren voor vooruitstrevende partijen. Wanneer je het verhaal mag vertellen van organisaties waarin je gelooft en hen daarmee helpt de wereld een mooiere plek te maken, dan inspireert dat enorm.”

Pieter van Osch, directeur van ScaleUp Impact: “De kunst is niet alleen om te groeien, maar ook om te bloeien als bedrijf. Dat heeft Mediatic goed begrepen. De positieve energie die dat geeft, ervaren wij als klant ook.”

LiEF-boek

Mediatic wil uitgroeien tot hét contentmarketingbureau voor vooruitstrevende organisaties. Recent bracht het Amsterdamse bureau daarom het boek ‘LiEF – succesvol ondernemen voor een betere wereld‘ uit. Een bundeling interviews met succesvolle impact-ondernemers. “Het werken aan dit boek heeft ons veel geleerd over hoe zij hun bedrijf leiden én met marketing omgaan. Die lessen nemen wij mee in ons dagelijkse werk en hebben zich vertaald in een aangescherpte missie. We willen hét bureau worden voor bedrijven die voor duurzame vernieuwing zorgen.”

Meer berichten