Mediatic verwelkomt drie nieuwe collega’s

Frédérique Blaauw, Thur Stadelmaier en Peter de Boer zijn per direct in dienst getreden bij PR- en contentmarketingbureau Mediatic. Brandingspecialist Peter de Boer begint als allround marketing- en strategieadviseur. Stadelmaier en Blauw sluiten zich aan bij de snelgroeiende PR- en contentmarketingteams van het Amsterdamse bureau.

Auteur: 04 mei, 2023
Nieuws Team

 

De uitbreiding past bij de groeiambities van Mediatic en de ontwikkeling die het bureau doormaakt. “Ik ben erg blij met onze nieuwe collega’s”, zegt Dennis Mensink, oprichter van Mediatic. “Het komt niet vaak voor dat je als bureau de kans krijgt om tegelijkertijd te verbreden en te verzwaren. Onze aanwinsten vormen samen een ideale mix van ervaring en talent.”

 

Synergie

Peter de Boer heeft een achtergrond in branding en was voorheen creative director bij Viisi Hypotheken. Na zijn studie kunstgeschiedenis koos hij voor een carrière in marketing en vormgeving en werd hij onder andere boardmember bij Saatchi & Saatchi. Naast visiting faculty bij THNK is de Boer ook co-founder van biermerk WillsArk en Onna-Onna. “We kennen elkaar nu al een poosje”, legt Peter de Boer uit. “Gedurende die periode zijn PR en contentmarketing een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij de ontwikkeling van een onderscheidende merkpositie. Mediatic en ik delen dezelfde voorkeur voor vooruitstrevende organisaties. Wat dat betreft vullen we elkaar perfect aan.”

Peter de Boer

 

Een nieuwe stap

Frédérique Blaauw studeerde communicatie- en informatiewetenschappen en werkte na haar master journalistiek bij aanbestedingenbureau House of Tenders. Na tweeënhalf jaar maakt de in Wijk bij Duurstede geboren Blaauw nu de overstap naar Mediatic, waar ze als medior copywriter haar opdrachtgevers hoopt te verrassen met scherpe en goedgeschreven teksten. Blaauw: “Als copywriter bij Mediatic schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen voor verschillende opdrachtgevers. Mijn aangeboren nieuwsgierigheid komt daarbij goed van pas. Het verhaal vervolgens duidelijk en aantrekkelijk op papier te krijgen, vergt naast nieuwsgierigheid en passie ook ervaring en slimmigheid. In de komende jaren hoop ik daarom met behulp van de uitgebreide redactionele kennis van mijn collega’s een nóg scherpere pen te ontwikkelen.”

Frédérique Blaauw Copywriter Mediatic

Topsportmentaliteit

Na het behalen van zijn master communicatie en organisatie aan de Universiteit van Utrecht begint Thur Stadelmaier als PR Consultant bij Mediatic. Als spits van hockeyhoofdklasser Z.S.V. Schaerweijde hoopt hij niet alleen op het hockeyveld te scoren. Stadelmaier: “Om te presteren op het hoogste niveau, moet je het uiterste van jezelf vragen. Dat geldt zowel voor mijn carrière als topsporter, als voor de rest van mijn professionele loopbaan. Dat ik bij Mediatic de vrijheid krijg om beide te combineren, zorgt ervoor dat ik alles kan geven: zowel op het veld als voor onze mooie opdrachtgevers.”

Thur Stadelmaier

Ook bij ons werken?