Mediatic breidt uit met Marije Rispens en Giselle Defares

Marije Rispens (33) en Giselle Defares (34) zijn per direct in dienst getreden als contentmarketeers bij Mediatic. Deze uitbreiding past binnen de groeiambities van het Amsterdamse full-service pr- en contentmarketingbureau. In hun nieuwe functie richten Rispens en Defares zich op de contentmarketing(strategie) van purpose-gedreven organisaties

Auteur: 13 juli, 2021
Nieuws Team

“Ik ben erg te spreken over deze uitbreiding van onze contentmarketingafdeling. Marije en Giselle brengen veel ervaring en strategische kennis met zich mee. Bovendien passen zij als persoon goed binnen onze organisatie”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Net als de rest van het team hebben zij een open en ondernemende houding. Ik twijfel er dus niet aan dat zowel onze opdrachtgevers als collega’s Marije en Giselle als echte versterkingen zullen ervaren.”

Mediatic breidt uit met journalistieke communicatieprofessional

Marije Rispens heeft ruim twaalf jaar ervaring in de communicatiebranche. Tijdens en na haar studie journalistiek werkte Rispens als freelancer voor haar eigen tekstbureau. Daarna hielp zij bij het Rotterdamse communicatiebureau Havana Orange uiteenlopende organisaties met het vertellen van hun verhaal. Altijd vanuit een journalistieke basis, met de service van een communicatieprofessional.

“Het zo simpel mogelijk neerzetten van lastige onderwerpen is waar ik energie uit haal. Ik kijk er dus naar uit om me in te zetten voor de toonaangevende organisaties waarvoor Mediatic werkt. Tegelijkertijd verwacht ik me bij het Amsterdamse bureau nóg meer te ontwikkelen op het strategische aspect van communicatie”, zegt Rispens.

Internationale schrijfervaring

Nadat Giselle Defares haar masterdiploma Informatierecht behaalde, deed zij veel schrijfervaring op in Nederland en de Verenigde Staten. Zo schreef zij onder meer voor The New York Times, The Huffington Post, BNN VARA, VICE en het duurzame platform OneWorld. Te allen tijde met de juiste stijl en toon die naadloos aansluiten bij de doelgroep.

Defares: “Ik verdiep mij graag in verhalen die tot nadenken stemmen en ik verwacht dat ik die bij de vooruitstrevende opdrachtgevers van Mediatic zeker ga vinden. Waar ik tot nu toe vooral schreef over media, technologie en cultuur, heb ik zin om mij, in mijn nieuwe rol, ook in andere onderwerpen vast te bijten.”

Meer berichten