Mediatic versterkt zich met merkstrateeg Marijke Tadema

Full-service PR- en contentmarketingbureau Mediatic breidt per direct uit met Marijke Tadema (29). De marketingexpert verbindt zich aan het Amsterdamse bureau als associate partner. Tadema zal voor Mediatic zowel een rol als merkstrateeg als die van customer advocate vervullen.

Auteur: 15 februari, 2022
Nieuws Team

Open en ondernemende merkstrateeg

Na haar opleiding Marketing Management begon Marijke Tadema haar carrière bij Ogilvy & Mather Amsterdam. Vervolgens vervulde ze bij V&D en Noordhoff vaste marketingfuncties.

Sinds 2018 helpt zij als zelfstandig merkstrateeg impactorganisaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Fair Fashion Festival, MobiNederland, JustGo, Airtrade, ScaleUp Impact en Climer. Via die partijen kruisten de wegen van Tadema en Mediatic. Nu krijgt de samenwerking een formeel vervolg.

“Marijke brengt behalve haar expertise en een brede blik op duurzame contentmarketing een open en ondernemende houding en veel creativiteit met zich mee”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Op die manier is zij nu al een waardevolle toevoeging voor verschillende opdrachtgevers. Ik kijk erg uit naar de verdere samenwerking met Marijke. Voor onze relaties, maar ook voor onszelf als bureau.”

Gedeelde focus op impactorganisaties

Als associate partner van Mediatic zet Tadema haar ervaring met marketingstrategie en ambassadeurschap vanuit klanten in. Daarmee zorgt ze ervoor dat organisaties echt kunnen inzetten op duurzame contentmarketing en klantrelaties. Ook voor Mediatic zelf gaat Tadema hiermee aan de slag.

Tadema: “Ik voelde vanaf moment één een connectie met Mediatic, mede vanwege hun focus op impactorganisaties. Ook ik help die organisaties graag, met het solide neerzetten van hun marketingstrategie. Waarbij duurzaamheid centraal staat. Samen met Mediatic ga ik bedrijven dus helpen om nóg beter te worden. Voor hun klanten, medewerkers én de wereld om hen heen.”

Ook bij ons werken?