Snappr verwelkomt Bas Goedvolk

Bas Goedvolk (53) is per direct aangesteld als senior PR-consultant bij Snappr. Met de personeelsuitbreiding onderstreept het PR-bureau zijn groeiwensen. Snappr valt sinds kort als zelfstandige entiteit onder de vlag van Amsterdamse PR- en contentmarketingbureau Mediatic. In zijn nieuwe functie zal Goedvolk startups en duurzame organisaties ondersteunen in hun PR-activiteiten en externe communicatie.

Auteur: 06 oktober, 2022
Nieuws Team

“Het Snappr-team en ik zijn erg blij dat met de komst van Bas. Hij brengt veel ervaring en strategische kennis met zich mee, en dit is essentieel voor de weg die we nu met Snappr in slaan”, zegt Dennis Mensink, partner bij Snappr. “Bas is dienstverlenend, maar blijft oprecht en bij zichzelf. Ik ken Bas als een ambitieuze en kundige pr-man, die een kleiner project niet schuwt, maar excelleert als hij kan werken op basis van duurzame relaties. Dat is precies waar we met Snappr naartoe willen, dus dit is een perfecte match.”

Zelfde werk, andere vorm

Bas Goedvolk begon in 1998 als journalist en werkte onder andere voor het Friesch dagblad, Hart van Nederland en verschillende vakmedia. Vanaf 2004 is hij zich meer bezig gaan houden met zakelijke communicatie en PR. Hij werkte onder andere bij reclame-en communicatiebureaus Admix en Buro-bureau als pr-manager en communicatiestrateeg, alvorens hij vanaf 2011 als zelfstandig pr-consultant aan de slag ging. “Ik vind het leuk en interessant om vanuit mijn expertise te werken voor bedrijven en organisaties die écht wat goeds willen doen”, aldus Goedvolk. “Als zelfstandige was ik een tevreden man, maar na twaalf jaar merkte ik toch de behoefte aan samenwerken met collega’s en een nieuwe uitdaging. Snappr en ik hebben min of meer dezelfde visie op het vak. De eerste stappen die we samen hebben gezet, smaken naar meer.”

Over Snappr

Snappr is een snelgroeiend PR-bureau uit Amsterdam. Het bureau staat vooral startups en andere kleinere organisaties bij. Met brede kennis van on- en offline media, draagt Snappr wij bij aan meer bekendheid en een grotere autoriteitswaarde voor haar opdrachtgevers. Sinds 2022 valt Snappr onder de vlag van PR- en contentmarketingbureau Mediatic uit Amsterdam.

Ook bij ons werken?