Mediatic verhuist!

PR- en contentmarketingbureau Mediatic, de afgelopen jaren gevestigd in het INIT Gebouw in Amsterdam Oost, verkast naar het Amstel Business Park. Vanaf 2 januari maakt Mediatic het hoogwaardige kantorengebouw onveilig. De nieuwe locatie op de H.J.E. Wenckebachweg 123 in Amsterdam Zuidoost biedt niet alleen ruimte voor groei, maar ook uitzicht over het water, een goede keuken en een in house sportschool.

Auteur: 17 december, 2019
Nieuws

“Ik ben heel blij met de nieuwe locatie, waar veel creatieve en groeiende bedrijven zijn gevestigd. Het was tijd voor de volgende stap”, zegt Dennis Mensink, oprichter/directeur van Mediatic. “Aan de Wenckebachweg, waar we als huurder veel flexibiliteit genieten, kunnen we verder invulling geven aan onze groeiambitie.”

Groei

En die groeiambities zijn er te over. Voor Mediatic valt 2019 namelijk te bestempelen als ‘een lekker jaar’. Zo kregen zij er in de vorm van Pixelfarm een zusterbureau uit Barendrecht bij, gespecialiseerd in digital marketing. En ook autonoom groeide het Amsterdamse bureau flink. Bestaande en nieuwe relaties kunnen vanaf de nieuwe locatie namelijk dezelfde dienstverlening verwachten die zij gewend zijn. En meer. Want in januari en februari treden enkele nieuwe, wat ons betreft veelbelovende, talenten toe aan Mediatics troepen. Mensink: “We zijn op volle oorlogssterkte, zodat we bestaande en ook nieuwe opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen.”

Creatieve hub

Afgelopen maanden is het gebouw aan de Wenckebachweg getransformeerd van een ietwat saai gebouw naar een creatieve, levendige hub waar een scala aan faciliteiten tot de beschikking van de huurders staat. Denk aan een fantastisch restaurant, een espresso-/juicebar, bemande receptie, loungeplekken, fitness en vergaderfaciliteiten en diverse buitenruimten.

Inspiratiesessies online groei

Wie geïnteresseerd is in een kijkje in het nieuwe pand, is altijd van harte welkom. Op de nieuwe locatie houdt Mediatic daarbij maandelijks een inspiratiesessie voor relaties en andere geïnteresseerden. De eerste sessie staat al op de planning! Op 23 januari organiseren Mediatic en Pixelfarm ‘Boost Online’. Tijdens deze sessie zetten zij uiteen hoe de naam van jouw bedrijf, met de juiste inzet van SEO en high end linkbuilding, straks bovenaan het lijstje Google search results tevoorschijn komt. Dus als je van half vier tot zes nog niks in de agenda hebt staan, kom dan vooral langs voor wat kennis, inspiratie en een goede borrel. Klinkt goed? Meld je dan snel aan via inspiratiesessie@mediatic.eu, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Mediatic

Mediatic is een full-service contentmarketingbureau, dat zich bezighoudt met alle facetten van contentmarketing: van strategie tot conversie. We creëren stevige doch sappige content en distribueren deze naar de juiste doelgroepen, via allerhande media en kanalen. Om onze opdrachtgevers te helpen aan meer naamsbekendheid en autoriteit, nieuwe klanten en de juiste nieuwe medewerkers.

Meer berichten