Medewerkers Mediatic mede-eigenaar PR- en contentmarketingbureau

PR- en contentmarketingbureau Mediatic start per direct met medewerkersparticipatie. Via een kersverse stichting administratiekantoor (STAK) kunnen werknemers in vaste dienst vanaf vandaag een aandeel nemen in het Amsterdamse bureau. Hiermee stimuleert Mediatic de betrokkenheid en ondernemerschap van haar medewerkers.

Auteur: 24 november, 2022
Nieuws Team

 

Het Amsterdamse bureau is de eerste in zijn branche die medewerkersparticipatie op deze manier inricht. “Ondernemerschap is een van de drie kernwaarden van onze organisatie”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Op deze manier geven we daar extra invulling aan; onze werknemers kunnen nu echt een stukje van het bedrijf in handen krijgen.” Mensink is blij dat vrijwel alle collega’s direct van de mogelijkheid gebruikmaken. “Dit benadrukt hun vertrouwen in ons mooie bureau.”

Duurzame groei

Volgens Mensink zijn medewerkers de kern van Mediatic. “Zonder goede mensen zijn we niks, we doen er daarom alles aan om het talent dat we hebben te behouden, zowel vanuit het management als collega’s onderling. Mede hierdoor scoren we volgens Great Place to Work al jaren erg hoog op het thema kameraadschap. Dankzij de participatieregeling zijn we nog meer één organisatie en een nog waardevoller bureau om voor te werken en trots op te zijn.”

Mensink vult aan: “Meer medewerkersverantwoordelijkheid en -betrokkenheid uit zich in een betere en duurzame dienstverlening. Hierdoor groeit het bureau ook aan de voorkant. Bovendien trekken we partijen aan die op dezelfde manier als wij in de wedstrijd zitten. Dat sluit weer naadloos aan bij onze groeidoelstellingen, zowel in omvang als kwaliteit. Zo werken we steeds vaker voor vooruitstrevende organisaties, waarbij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan.”