Mediatic breidt uit met Rob Roelofs

Rob Roelofs (48) is per 1 december in dienst getreden als contentstrateeg en -schrijver bij Mediatic. Deze uitbreiding past binnen de groeiambities van het Amsterdamse PR- en contentmarketingbureau. In zijn nieuwe functie zal Roelofs purpose-gedreven organisaties ondersteunen met hun content, van strategie tot uitvoering.

Auteur: 09 december, 2021
Nieuws Team

“Ik ben erg blij met deze uitbreiding van onze contentmarketingafdeling. Rob brengt veel waardevolle ervaring en strategische kennis met zich mee. Bovendien past hij als persoon goed binnen onze organisatie”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Ik ken Rob als een gedreven en betrokken professional, waardoor ik er niet aan twijfel dat hij onze organisatie weer naar een hoger niveau tilt. Zowel opdrachtgevers als collega’s zullen veel profijt hebben van zijn komst.”

Ondernemende communicatieprofessional met media-ervaring

Rob Roelofs heeft ruim twintig jaar ervaring in de communicatiebranche. Zo schreef hij na zijn opleiding journalistiek onder andere voor Emerce en MT Mediagroep. Bij laatstgenoemde heeft hij jaren de rol van chefredacteur en event director vervuld. In 2016 richtte Roelofs zijn eigen contentmarketingbedrijf op, The Content Valley. Vanuit die naam werkte hij voor verschillende opdrachtgevers en aan eigen concepten, waaronder zijn in 2018 uitgekomen boek ‘Ondernemen is topsport’. “Contentstrategieën bepalen én uitvoeren geeft mij nog steeds veel energie, dus ik ben erg blij dat ik dat vanaf nu ga doen onder de vlag van Mediatic. Ik kijk ernaar uit om met deze professionele en gezellige club aan de slag te gaan voor diverse opdrachtgevers.”

Meer berichten