PR, Contentmarketing 0 comments
door Mediatic, 07 mei 2018
Even voorstellen: Trainee Mandy Kraakman

Sinds begin april heeft Mediatic er een nieuwe trainee bij: Mandy Kraakman (23). Zij zal hier op zoveel mogelijk fronten proberen een graantje mee te pikken en zal zich volledig onderdompelen in de werkzaamheden op het gebied van pr, copywriting en contentmarketing. Heel leuk allemaal, maar wie is zij precies? Wij stelden haar enkele vragen om een inzicht te krijgen in haar verleden, haar ambities en haar passies.

Kun je een stukje verleden met ons delen?

“Ik ben in 1994 in het pittoreske Purmerland geboren. Met een inwonersaantal van rond de 400 is dit niet het meest indrukwekkende dorp. Dus het was wel wat anders toen ik voor mijn studie naar Amsterdam ging. Ik heb hier aan de UvA de bachelor Taal en Communicatie gevolgd. Al was mijn verhouding tot de opleiding niet altijd even goed, was ik wel zeker over mijn liefde voor taal. Na een tussenjaar, waarin lang is nagedacht over de volgende stap, begon ik aan mijn master Communicatie- en Informatiewetenschappen: Taal en Communicatie in Organisaties aan de VU. Met het afronden van mijn opleiding was de tijd aangebroken om toe te treden op de arbeidsmarkt en het werkende leven te omarmen.”

Wat hoop je bij Mediatic te bereiken?

“Ik hoop hier veel te leren en ervaring op te doen in elk facet van contentmarketing. Nu de eerste maand erop zit, lijkt dit al goed te lukken. Het schrijven van persberichten, het houden van interviews, het onderhouden van online platforms en het opzetten van een onderzoek: ik had niet verwacht dat de traineeship bij Mediatic zo gevarieerd zou zijn. Ik hoop hierdoor te leren wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze het best kan inzetten voor een optimaal resultaat.”

Wat zijn je passies?

“Ik hou heel veel van lezen en heb altijd een boek bij me voor het geval zich een momentje voordoet om nog een hoofdstuk mee te pakken. Verder vind ik het leuk om piano te spelen, maar krijg hier, bij het gebrek aan een piano, niet vaak de kans voor. Ook wil ik zeggen dat koken een van mijn hobby’s is, maar ik weet niet of mijn dinergasten het hier per se mee eens zijn. Dus ik hou het er maar op dat ik het leuk vind om naar kookprogramma’s te kijken en nieuwe recepten uit te proberen.”

Tags
Geen tags gevonden
Laat reacties zien
toon alle gerelateerde artikelen