Contentmarketing, PR, Toekomst 0 comments
door Thomas Bekker, 22 september 2017
Even voorstellen: Office Manager Laura Robert Esteban

Afgelopen juli versterkte Mediatic zich met Laura Robert Esteban. De 44 jarige moeder van vier houdt zich nu al bijna twee maanden bezig met allerhande office- en administratieve werkzaamheden. Het werd volgens ons daarom de hoogste tijd om aan de hand van een drietal vragen, meer te weten te komen over Mediatics nieuwe Office Manager.

Wie is Laura Robert Esteban?
“Ik ben 44 jaar oud, heb vier kinderen en ben geboren en getogen in Hilversum. Mijn ouders zijn Catalaans en zijn eind jaren zestig naar Nederland gekomen. Zij vonden het hier zo leuk dat ze nooit meer terug zijn gegaan. In de jaren negentig studeerde ik aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam, van huis uit ben ik een grafisch vormgeefster. Maar mijn eerste echte baan, was echter als rechterhand van toenmalig directeur/uitgever van de VARA, Hans Wilbrink. Het was in deze tijd dat ik erachter kwam dat een betrekking als Office Manager/PA mij op het lijf is geschreven. Het faciliteren van andere mensen en ervoor zorgen dat zij hun werk op de beste manier kunnen doen, daar word ik gelukkig van.”

Wat hoop je bij Mediatic te bereiken?
“Als Office Manager wil ik ervoor zorgen dat iedereen bij Mediatic over de voorwaarden beschikt om het beste in zichzelf naar boven te halen. Denk hierbij niet alleen aan de basisdingen, zoals een up-to-date administratie of een schoon en opgeruimd kantoor met werkend internet en voldoende papier in de printer. Door mijn persoonlijke benadering en mijn positie als ‘spin in het web’ van de organisatie probeer ik namelijk net dat beetje extra over de wensen en eisen van mijn collega’s te weten te komen. Deze vervul ik vervolgens met een lach op mijn gezicht, wetende dat zij door mij over de mogelijkheden beschikken om van die dag een superdag te maken.”

Wat zijn je passies?
“Ik ontzorg en faciliteer mijn collega’s graag, maar nog liever zorg ik voor mijn gezin. Mede door mijn afkomst heb ik een ijzersterk familiegevoel en ik zou mezelf daarom ook beschrijven als een echt ‘familiemens’. In mijn vrije tijd doe ik daarom ook het liefst leuke dingen met familie. En wanneer ik familie zeg, dan bedoel ik ook echt de héle familie; ooms, tantes, neefje, nichtjes, opa’s, oma’s, broers en zussen, iedereen is welkom!”

Tags
Geen tags gevonden
Laat reacties zien
toon alle gerelateerde artikelen