Vacancy

Speel af met geluid

Stagevacature: multifunctionele copywriter en duizendpoot gezocht

Ben jij student Communicatie, MIC, Journalistiek of volg jij een andere mediagerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage voor minimaal drie maanden? Maak dan kennis met contentmarketingbureau Mediatic in Amsterdam. Wij bieden een afwisselende stageplek bij een gezellig, jong en vooral leerzaam bureau. Je gaat aan de slag als copywriter en content creator voor social media, websites en print. Bij Mediatic maak je kennis met meerdere facetten van het contentmarketingvak, waaronder SEO, pr, affiliate marketing en design.

Ons portfolio omvat een grote verscheidenheid aan journalistieke en commerciële producties, zowel eigen titels als in-opdracht. Zo schrijf je de ene dag blogs voor Boxbites, een bedrijf dat gezonde snacks levert, en moet je de volgende dag ITgerelateerde teksten vertalen. Ook maak je bijlagen bij landelijke kranten en werk je voor journalistieke én commerciële platforms met een focus op het bedrijfsleven (IT, finance, ondernemerschap). Je produceert tevens content voor succesvolle social media-kanalen van o.a. een onderwijsplatform.

 

Wat wij vragen:

-je spreekt en schrijft foutloos Nederlands

-je houdt van copywriting en hebt een vlotte en bijdetijdse pen

-je hebt al enige ervaring in zowel tekstschrijven als het moderaten en managen van social media als Facebook en Instagram

-je bent nieuwsgierig en initiatiefrijk

-je vindt het leuk om voor verschillende kanalen en binnen meerdere interessegebieden content te creëren

-je hebt ervaring met een CMS als Wordpress (niet noodzakelijk, wel een pre)

 

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie naar Andreas Tober via andreas@mediatic.eu of bel naar 06 – 52 71 73 31.

Stagevacature: allround contentmarkteer met passie voor reizen gezocht

Ben jij op zoek naar een afwisselende stageplek bij een gezellig, jong en leerzaam bureau? Lees dan verder! Wij zijn contentmarketingbureau Mediatic in Amsterdam en wij zoeken een enthousiaste stagiair. Als contentmarketeer ben jij continu bezig met het creëren van vernieuwende, waardevolle content in de breedste zin van het woord. Dit kan in de vorm zijn van een blog, vlog, nieuwsbrief, white paper, e-zine of onderzoek.

Niet alleen onze werkzaamheden, maar ook de klanten zijn uiteenlopend. Zo werk je de ene dag voor 27vakantiedagen.nl, een van de grootste reisplatforms van Nederland, terwijl je de volgende dag voor internationale IT-organisaties aan de slag gaat. Je werkt aan commerciële bijlagen bij landelijke kranten, maar ook aan journalistieke én commerciële platforms met een focus op het bedrijfsleven. Verder produceer je content voor succesvolle sociale media-kanalen, waaronder enkele reis gerelateerde communities.

Bij Mediatic maak je kennis met meerdere facetten van het contentmarketingvak, waaronder SEO, PR, affiliate marketing en design. Zo sta je elke dag weer voor een nieuwe uitdaging. Ben jij student communicatie, MIC, journalistiek of volg jij een andere media gerelateerde opleiding? Aarzel dan niet en grijp deze uitdaging aan.

Wat wij vragen:
-Je bent goed met taal;
-Je houdt van het bedenken en creëren van interessante content;
-Je hebt interesse in zowel tekstschrijven als het moderaten en managen van sociale media;
-Je bent nieuwsgierig en initiatiefrijk-Je hebt een passie voor vakanties en reizen;
-Je vindt het leuk om voor verschillende kanalen en binnen meerdere interessegebieden content te creëren​.

Is deze stage jou op het lijf geschreven?
Stuur dan je motivatie naar Andreas Tober via 
andreas@mediatic.eu of bel naar 06 – 52 71 73 31.